Частен дом кв. Бенковски2019-02-05T10:21:46+00:00

Project Description

Проект за озеленяване на частен дом, кв. Бенковски, гр. София

Проектът за озеленяване на двор е изработен в 3 варианта, от които семейството да избере. Трите варианта на ландшафтен дизайн са с азиатски привкус. Композицията на ландшафтния проект е вдъхновена от японски градини. Зеленото пространство около входа е оформено като японска градина, с предложение за суха градина, воден елемент от естествен камък по който ще се стича вода – декоративен фонтан. В съчетание с тази японска градина е и самата входна алея към къщата. Тя е решена с големи каменни плочи на тревна фуга. Така камък, вода и естествените материали ще хармонират перфектно в тази мини японска градина.

Задната градина е решена с изобилна декоративна растителност, много цъфтящи видове и красиви форми на широколистни и иглолистни дървета. Проектиран е кът за медитация, чиято площадка да бъде изработена от дървени шайби. В единия от вариантите къта за медитация е изместен от „тайна градина“, която представлява пергола с двойна пейка. Този кът е скрит с високи треви, мнго цъфтящи видове, които са подбрани така, че да цъфтят през цялата година.

Очакваме семейството да реши кой от вариантите им допада най-много, за да сбъднем проекта и да осъществим мечтата на още един наш клиент.

Ако и на вас ви предстои озеленяване на малък двор и търсите кой да ви направи ландшафтен дизайн, не се колебайте да се свържете с нас!

Детайли

ДАТА

Януари, 2018г

КЛИЕНТ

Частен Възложител

ВИД НА ПРОЕКТА

Дворно пространство

ВЪЗЛОЖИТЕЛ

Частен