Озеленяване на Hacienda Residence2019-02-04T19:06:15+00:00

Project Description

Озеленяване на жилищен комплекс „Hacienda Residence“

Нашият екип завърши озеленяването на бутиковия комплекс „Hacienda Residence“ в с. Иваняне. Участвахме в ландшафтното проектиране съвместно с екипа на „Скабрин Дизайн“ през 2017 г. и смело можем да твърдим, че проектът е интересен и модерен. Комплексът и озеленяването в него имат арт привкус, с внимание към най-малкия детайл. Денивелацията на терена е решена с нестандартна визия, която подчертава и допълва сградата по един уникален начин. Най-характерни в озеленяването са обособените „зелени островчета“ – геопластики, които представляват плавно „преливане“ на терана на горно ниво с терена на по-долно ниво. Дървесните видове са брези, чийто мотив и шарки са внесени и в интериора на цялата сграда. Тревната настилка, която поможихме е с тревни чимове. Използването на тревен чим осигури моментален декоративен ефекти и придаде на сградата по-меко звучене.

В момента работим по декорации с изкуствени растения в интериора на сградата, които да създадат усещането за „срастнали“ брези в стените на сградата.

Озеленяването на този жилищен комплекс беше удоволствие за нашия екип!

Детайли

ДАТА:

Август, 2018г

КЛИЕНТ:

Скабин Дизайн

ВИД НА ПРОЕКТА:

Озеленяване на жилищен комплекс

Получете Оферта Сега

Изпратете ни запитване още сега, за да подготвим вашата индивидуална оферта. Нашите специалисти ще се свържат с вас за уточняване на детайлите по запитването или за насрочване на среща за оглед.

ИМЕ *
ФАМИЛИЯ *
EMAIL АДРЕС *
ТЕЛЕФОН *

ТЕМА

КАК МОЖЕМ ДА СМЕ ВИ ОТ ПОЛЗА?