Поддръжка и реконструкция на частен двор кв. Симеоново2019-02-05T13:37:49+00:00

Project Description

Поддръжка на частен двор – кв. Симеоново

Нашият екип извърши цялостен ремонт на поливната система и тревния килим на дворното пространство. След нашата намеса тревните площи и растения вече имаха достатъчно вода, за да се развиват добре. Горди сме с този обект, тъй като беше в доста занемарено състояние, но успяхме да го превърнем в място, където да искаш да прекарваш слънчевите следобеди. Нашите клиенти се възползваха от услугите ни за поддръжка на зелени площи. Основните дейности по поддръжка на градината се извършват ежеседмично като косене на трева или оформяне на храсти. Ето и манипулациите, които извършваме ежеседмично при поддръжка на двора:

  • Поддръжка на тревния килим  – това включва не само косене на трева, но и много други манипулации. Една от най-важните еаериране на тревата. Качествена поддръжка на тревните площи не може и без вертикутиране.
  • Поддръжка на декоративната растителност – включва оформяне на храсти и живи плетове. За да изглеждат винаги млади и здрави, храстите се подрязват често и според изискванията си. Оформяне на храсти се извършва винаги предвид специфичните нужди на всеки вид.
  • Манипулации по торене – торене на тревните площи и торене на декоративни храсти и дървета
  • Растителна защита, контрол на плевелите – отново за тревните площи и декоративните растения, цветя и храсти.
  • Пролетни/Есенни дейности в градината – зазимяване и отзимяване при поддръжката на градини

Дворът постоянно се променя и оформя под нашите грижи и ние сме горди от нашата работа по поддръжка на зелените площи, оформяне на храсти и поддръжка на тревните площи.

Разгледайте нашите абонаментни планове, те са много достъпни цени.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

Детайли

ДАТА:

Март, 2017г

КЛИЕНТ:

Частен Възложител

ВИД НА ПРОЕКТА:

Абонаментна Поддръжка

ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Частен