Проект за озеленяване – гр. Панагюрище2019-02-05T09:41:50+00:00

Project Description

Проект за озеленяване на частен дом – гр. Панагюрище

Конкретните клиенти се възползваха от услугите ни за изготвяне на ландшафтен проект. Възложеното проектиране на дворно пространство беше комплексно възложено, а някои от проектите, за които нашия екип от професионалисти отговаряше са:

  • Геодезическо заснемане и изработване на актуална ситуация

  • Работен проект по част Благоустройство и паркоустройство

  • Проект за поливна система

  • Проект за Вертикална планировка

Проектът за озеленяване е интересен и изчистен. Предвидена е голяма тревна площ свободна за игри и забавления на открито. По периферията са проектирани красиви растителни групи с преобладаващи декоративни треви и цъфтящи многогодишни растения. Ландшафтният дизайн предвижда изграждане на басейн с площадка от декинг около него. В площадката е ситуиран и растителен кът с 2 водни ефекта, които представляват амфори обливащи се с вода. Тези декоративни фонтани ще допринасят до интересното и уникално звучене на композицията.

Нашите ландшафтни архитекти направиха и 3D визуализация на озеленяването, за да могат клиентите ни да добият по-добри идеи за озеленяване на двора.

С нетърпение очакваме строителните процеси по къщата да бъдат завършени, за да започнем озеленяване на този интересен двор.

Детайли

ДАТА:

Юни, 2017г

КЛИЕНТ

Частен Възложител

ВИД НА ПРОЕКТА

Проект за озеленяване на двор

ВЪЗЛОЖИТЕЛ

Частен