ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

 

ЗАСАЖДАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА СТАЙНИ РАСТЕНИЯ

 

Какво е озеленяване в интериора?

Когато чуете „Озеленяване” сигурно си представяте красив двор с прекрасен тревен килим и интересни храсти и дървета, разположени в групи. При външното озеленяване на градината оформяме външния терен като му придаваме уникална форми и засаждаме декоративна растителност и дървета. Озеленяване, обаче, може да има и в интериора. В интериора взимаме предвид различните повърхности, ъгли и архитектура и добавяме екзотична и разнообразна стайна растителност, която може да превърне пространствата в истинско произведение на изкуството. Красива кашпа или саксия със зеленина може да бъде акцент в офиса, а защо не първото нещо което виждат гостите ви да не е вертикална градина. Вертикалното озеленяване е все по-често решение за интериорно озеленяване.

Природата е начин да презаредим батериите и да внесем малко спокойствие и уют в ежедневието си. Така че, защо да не се поглезите и вие ? Ние ще ви помогнем да пресъздадете природата във вашия дом, офис или бизнес сграда. Поръчайте интериорно озеленяване за вашия дом, офис или заведение още сега!

 

интериорно озеленяване

Кой може да се възползва от услугата Интериорно Озеленяване?

 

Интериорно озеленяване за бизнес сгради и офиси

Интериорно озеленяване за Хотели

Интериорно озеленяване за Ресторанти и заведения

Интериорно озеленяване за Частни домове

Възможностите за интериорно озеленяване са безгранични. Независимо дали става въпрос за озеленяване на атриум, офис или хотелско лоби, вариантите за интериорни растения и кашпи са наистина безброй. Интериорното озеленяване може да помогне вашата бизнес идентичност да бъде запомнена с характер и уникалност. Бъдете уникални и добавете уникалност в офиса с различни цветове и текстури като добавите декоративни растения за интериора и нестандартни саксии и кашпи. А защо не и интериорна зелена стена с растения или скандинавски мъх?

 Нашите специалисти ще ви помогнат в избора!

интериорно озеленяване заведение
интериорно озеленяване офис

Защо да изберем интериорно озеленяване?

Ако все още не сме успели да ви убедим, ето и още няколко причини да добавите растения в интериора:

  Абсорбират въглеродния диоксид и създават среда богата на кислород – така подобрявате качеството на въздуха и премахвате вредните частици

  Растенията могат да ви спестят и енергия – те създават по-голяма въздушна влажност и помагат на температурата да остане по-ниска

  Интериорните растения подобряват ефективността на вашия бизнес – научно доказано е, че природата намалява стреса, увеличава ефективността у човека и повишава чувството за щастие

  Без значение коя причина ще изберете да озелените вашия интериор, ние ще ви помогнем да създадете уникални зелени пространства, които да добавят нотка екстравагантност и стил!

  Изпратете ни запитване още сега, за да подготвим вашата индивидуална оферта. Нашите специалисти ще се свържат с вас за уточняване на детайлите по запитването или за насрочване на среща за оглед.

   Обадете ни се за консултация

    

   (359) 895 035 570

   office@greenartbg.com

   София, бул. Сливница 212 в

   Изберете професионална фирма за озеленяване

   В Грийн Арт никога не правим компромис с качествения краен продукт – вашето удовлетворение от красивата градина. Използваме само най-модерна техника и методи в озеленяването на градини и дворове

   Нашите ландшафтни архитекти и градинари с богат опит както с големи и корпоративни зелени площи, така и с частни градини ще се погрижат за вашата зелена площ. Уверете се в това и ни се обадете за оглед още сега!

   Това, което ни различава от другите фирми за озеленяване в София е нестандартния и креативен подход към всеки проект за озеленяване.  Целият ни екип се стреми да бъде винаги в крак с новите тенденции.