Изкуствени растения

 

 

Кога да изберете озеленяване с изкуствени зеленини?

Когато няма естествена светлина

Когато не можете да осигурите поливане

Когато не можете да осигурите постоянна поддръжка

Кога да изберете озеленяване с изкуствени зеленини?

Нямате естествена светлина или просто не можете да полагате грижи за декоративни растения, тогава вашият вариант е да озелените с изкуствени растения в саксия.

Ние от Грийн Арт работим с висококачествени изкуствени растения, които се доближават максимално до естествените. Ще подберем за вас и вашия бизнес или дом подходящи решения за изкуствени растения в саксия. Декоративните изкуствени дървета също създават уникални зелени пространства, когато са съчетани с красива саксия и подхождат на интериорния дизайн. Защо да не създадем и красиви аранжировки от изкуствени цветя и изкуствени декоративни растения.

Всички материали, които използваме са от рециклирани материали.

Ако обаче все още се двоумете дали да използвате изкуствени растения или истински, разгледайте и нашите услуги за интериорно озеленяване . Свържете се с нас и ще обсъдим възможно най-добрия вариант за озеленяване с изкуствени растения или ще подберем правилните интериорни растения за вас.

изкуствено озеленяване
изкуствена зеленина
зелена стена с изкуствени растения

Зелени стени от изкуствени растения

Когато нямате възможност за използване на естествени декоративни растения, а искате да разнообразите и разкрасите интериора си с нещо „зелено“ , зелените стени от изкуствена зеленина са вашето решение. Изключително подходящи за основа при монтаж на осветено лого.

Вариантите за декориране с изкуствени зеленини за стени са много. Ние от Грийн Арт съчетаваме различни материали, като изключително красива е комбинацията със скандинавски мъх и естествени материали като клонки и камъни.

Какви са предимствата при използване на изкуствени растения за декориране на стена?

  • Сведена до минимум поддръжка
  • Създавате красиво пространство на място, на което живи растения няма как да виреят
  • Възможностите за дизайн с изкуствени растения са безброй много
  • Не се поливат, не изискват светлина

 

Защо трябва да изберете нас?

  • Работим само с изкуствени зеленини, които са с реалистична визия
  • Създаваме наистина уникални и креативни пространства
  • Отворени сме дори и към най-нестандартните идеи
  • Използваме само рециклирани изкуствени зеленини

Обадете ни се за консултация

 

(359) 895 035 570

office@greenartbg.com

София, бул. Сливница 212 в

Изберете професионална фирма за озеленяване

В Грийн Арт никога не правим компромис с качествения краен продукт – вашето удовлетворение от красивата градина. Използваме само най-модерна техника и методи в озеленяването на градини и дворове

Нашите ландшафтни архитекти и градинари с богат опит както с големи и корпоративни зелени площи, така и с частни градини ще се погрижат за вашата зелена площ. Уверете се в това и ни се обадете за оглед още сега!

Това, което ни различава от другите фирми за озеленяване в София е нестандартния и креативен подход към всеки проект за озеленяване.  Целият ни екип се стреми да бъде винаги в крак с новите тенденции.