Изкуствени Растения2021-12-10T15:37:26+00:00

Изкуствени растения

Кога да изберете озеленяване с изкуствени зеленини?

Изкуствени растения за декорация в интериора

Нямате естествена светлина или просто не можете да полагате грижи за декоративни растения, тогава вашият вариант е да озелените с изкуствени растения в саксия.

Ние от Грийн Арт работим с висококачествени изкуствени растения, които се доближават максимално до естествените. Ще подберем за вас и вашия бизнес или дом подходящи решения за изкуствени растения в саксия. Декоративните изкуствени дървета също създават уникални зелени пространства, когато са съчетани с красива саксия и подхождат на интериорния дизайн. Защо да не създадем и красиви аранжировки от изкуствени цветя и изкуствени декоративни растения.

Всички материали, които използваме са от рециклирани материали.

Ако обаче все още се двоумете дали да използвате изкуствени растения или истински, разгледайте и нашите услуги за интериорно озеленяване . Свържете се с нас и ще обсъдим възможно най-добрия вариант за озеленяване с изкуствени растения или ще подберем правилните интериорни растения за вас.

Зелени стени от изкуствени растения

Когато нямате възможност за използване на естествени декоративни растения, а искате да разнообразите и разкрасите интериора си с нещо „зелено“ , зелените стени от изкуствена зеленина са вашето решение. Изключително подходящи за основа при монтаж на осветено лого.

Вариантите за декориране с изкуствени зеленини за стени са много. Ние от Грийн Арт съчетаваме различни материали, като изключително красива е комбинацията със скандинавски мъх и естествени материали като клонки и камъни.

Какви са предимствата при използване на изкуствени растения за декориране на стена?

  • Сведена до минимум поддръжка

  • Създавате красиво пространство на място, на което живи растения няма как да виреят

  • Възможностите за дизайн с изкуствени растения са безброй много

  • Не се поливат, не изискват светлина

Защо трябва да изберете нас?

  • Работим само с изкуствени зеленини, които са с реалистична визия

  • Създаваме наистина уникални и креативни пространства

  • Отворени сме дори и към най-нестандартните идеи

  • Използваме само рециклирани изкуствени зеленини