Скандинавски Мъх

СКАНДИНАВСКИ МЪХ ЗА ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Скандинавският мъх е естествен килим, който расте свободно и в изобилие в северните арктични региони. Интериорният мъх всъщност  представлява лишей и е 100% натурален продукт.

Изключително атрактивен и подходящ за интериорно вертикално озеленяване за зони със слабо осветление и необходимост от минимална поддръжка.

За кого е подходящ скандинавският мъх?

Мъхът е изключително подходящ за хотели, банки,  спа зони, фитнеси, офиси и лобита на бизнес сгради. Той не изисква естествена светлина и това го прави идеално решение за зони лишени от такава, където вариантите за интериорно озеленяване се свеждат до минимум.

Трябва да знаете, че мъхът е естествен индикатор за критично падане на въздушната влажност и качество на въздуха. Той се развива най-добре на влажност в помещението около 40%. Интериорният мъх няма корени, а се храни от микроелементите и  ествствената влажност във въздуха, за това може да очаквате той да расте само в райони с много чист въздух.

В комбинация с интериорно озеленяване и кашпи с растения, стените от скандинавски мъх създават уникална визия!

С помощтта на нашите дизайнери ние от Грийн Арт можем да създадем уникална зелена стена от скандинавски мъх за вашия офис, заведение, хотел или дом. Възможно е изписване на най-различни надписи със скандинавски мъх или пресъздаване на лого, което го прави изключително подходящ за допълване на вашата корпоративна идентичност.

Ако все още не сме ви убедили, че това е перфектното решение, за да внесете зеленина в сивата работна атмосфера, ето и няколко качества на зелените стени от скандинавски мъх:

Естествен скандинавски мъх

Скандинавският мъх естествено шумоизолатор

Не дразни и не съдържа алергени

Безопасен продукт

Не изисква слънчева светлина, поливане или подрязване

Стените от скандинавски мъх все повече набират популярност и у нас. Те са естествени и красиви, а разнообразната цветова гама от мъх позволява на дизайнера да развихри въображението си и да направи уникален рисунък. Ние в Грийн Арт много често комбинираме скандинавския мъх с висококачествени изкуствени растения, дървени кори, камъни и други естествени материали, за да пресъздадем природното усещане в интериора. Освен големи пана и цели стени, ние правим и картини от скандинавски мъх, които са достъпни за всички, които искат да внесат природата в дома си.

Обадете ни се, за да обсъдим Вашата нова зелена стена от скандинавски мъх!

Разгледайте и услугите ни за интериорно озеленяване и зелени картини от скандинавски мъх.