СКАНДИНАВСКИ МЪХ ЗА ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

 

Озеленете интериора с полярен мъх

Скандинавският мъх е естествен килим, който расте свободно и в изобилие в северните арктични региони. Интериорният мъх всъщност  представлява лишей и е 100% натурален продукт.

Изключително атрактивен и подходящ за интериорно вертикално озеленяване за зони със слабо осветление и необходимост от минимална поддръжка.

За кого е подходящ скандинавският мъх?

Мъхът е изключително подходящ за хотели, банки,  спа зони, фитнеси, офиси и лобита на бизнес сгради. Той не изисква естествена светлина и това го прави идеално решение за зони лишени от такава, където вариантите за интериорно озеленяване се свеждат до минимум.

Трябва да знаете, че мъхът е естествен индикатор за критично падане на въздушната влажност и качество на въздуха. Той се развива най-добре на влажност в помещението около 40%. Интериорният мъх няма корени, а се храни от микроелементите и  ествствената влажност във въздуха, за това може да очаквате той да расте само в райони с много чист въздух.

В комбинация с интериорно озеленяване и кашпи с растения, стените от скандинавски мъх създават уникална визия!

С помощтта на нашите дизайнери ние от Грийн Арт можем да създадем уникална зелена стена от скандинавски мъх за вашия офис, заведение, хотел или дом. Възможно е изписване на най-различни надписи със скандинавски мъх или пресъздаване на лого, което го прави изключително подходящ за допълване на вашата корпоративна идентичност.

стена от скандинавски мъх
полярен мъх

Защо да изберем да разнообразим интериора с полярен мъх?

Естествен полярен мъх

Скандинавският мъх естествено шумоизолатор

Не дразни и не съдържа алергени

Безопасен продукт

Не изисква слънчева светлина, поливане или подрязване

Стените от скандинавски мъх все повече набират популярност и у нас. Те са естествени и красиви, а разнообразната цветова гама от мъх позволява на дизайнера да развихри въображението си и да направи уникален рисунък. Ние в Грийн Арт много често комбинираме скандинавския мъх с висококачествени изкуствени растения, дървени кори, камъни и други естествени материали, за да пресъздадем природното усещане в интериора. Освен големи пана и цели стени, ние правим и картини от скандинавски мъх, които са достъпни за всички, които искат да внесат природата в дома си.

С помощтта на нашите дизайнери ние от Грийн Арт можем да създадем уникална зелена стена от скандинавски мъх за вашия офис, заведение, хотел или дом. Възможно е изписване на най-различни надписи със скандинавски мъх или пресъздаване на лого, което го прави изключително подходящ за допълване на вашата корпоративна идентичност.

Обадете ни се, за да обсъдим Вашата нова зелена стена от скандинавски мъх!

Разгледайте и услугите ни за интериорно озеленяване и зелени картини от скандинавски мъх.

 

зелена стена с полярен мъх

Обадете ни се за консултация

 

(359) 895 035 570

office@greenartbg.com

София, бул. Сливница 212 в

Изберете професионална фирма за озеленяване

В Грийн Арт никога не правим компромис с качествения краен продукт – вашето удовлетворение от красивата градина. Използваме само най-модерна техника и методи в озеленяването на градини и дворове

Нашите ландшафтни архитекти и градинари с богат опит както с големи и корпоративни зелени площи, така и с частни градини ще се погрижат за вашата зелена площ. Уверете се в това и ни се обадете за оглед още сега!

Това, което ни различава от другите фирми за озеленяване в София е нестандартния и креативен подход към всеки проект за озеленяване.  Целият ни екип се стреми да бъде винаги в крак с новите тенденции.