ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

косене и подрязване на декоративни храсти

 

Поддръжка на зелени площи София

Грийн Арт предлага абонаменти за поддръжка на зелени площи, дворове и градини. Независимо дали става въпрос за поддръжка на частни дворове, офиси, затворени комплекси, хотели или заведения, нашите обучени градинари ще се заемат с така необходимата грижа за зелените площи. Разполагаме с най-добрата техника, за да може вашият двор винаги да изглежда безупречно. Нашите абонаментни планове са на атрактивни цени за поддръжка на градини и си струват да бъдат разгледани. Поддръжката на зелени площи е също толкова важно колкото и качественото озеленяване, за това грижата за тревни площи и декоративни дървета и храсти не трябва да бъде подценяванана. Разполагаме с добре обучени градинари за поддръжка на зелени площи, интериорно озеленяване, саксийни растения, покривно озеленяване, озеленени тераси и балкони. Доверете се на професионална фирма за озеленяване за косенето на трева, оформянето на храстите и живите плетове, както и всички други грижи необходими за безупречния вид на вашата градина.

Свържете се с нас за оглед още сега, за да изготвим индивидуална и атрактивна цена за поддръжка на вашите зелени площи

 

 

КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ АКО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

 • КОСЕНЕ НА ТРЕВНИ КИЛИМИ
 • АЕРИРАНЕ НА ТРЕВНИЯ КИЛИМ
 • ПРОЛЕТНО/ЕСЕННО ПОЧИСТВАНЕ
 • ПОДДРЪЖКА НА ПОЛИВНИ СИСТЕМИ
 • ЗАЗИМЯВАНЕ/ОТЗИМЯВАНЕ НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ
озеленяване мало бучино
резитба на рози
оформяне на храсти

АТРАКТИВНИ ЦЕНИ ЗА АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ДВОРОВЕ И ГРАДИНИ

Нашите абонаментни планове за поддръжка на зелени площи включват комплексни услуги, които включват всички необходими дейности и мероприятия, за да може градината и тревните площи да изглеждат безупречно. Поддръжката на зелени площи е също толкова важна колкото и качественото изграждане. Това е един динамичен процес, чрез който вашата градина постоянно се променя под качествения контрол и грижи на нашите екипи.

Запознайте се с нашите абонаментни планове. Потърсете ни за оглед, за да можем да изготвим най-доброто ценово предложение за поддръжка на вашата зелена площ.

Оформяне на храсти и живи плетове

За да могат вашите декоративни храсти и дървета да изглеждат винаги млади и да се развиват добре е важно качественото им подрязване. Оформяне на храстите и живите плетове се прави според вида на растенията. Качествена поддръжка на градината включва познаването на различните срокове за оформяне на храсти и живи плетове. Освен резитба, за да изглежат добре декоративните храсти трябва да получават и следните допълнителни грижи:

 • Оформяща резитба на храсти и дървета
 • Окопаване, кантиране и плевене на декоративните храсти и дървета
 • Контрол и пръскане против вредители
 • Торене с подходящи препарати според вида на храстите

Грижа за интериорни растения

Поддържане на интериорно озеленяване е свързано с познаването на разнообразните стайни растения. Грийн Арт извършва услуги по поддръжка на интериорно озеленяване в офиси, бизнес сгради, банки, хотели и зимни градини. В нашите абонаментни планове за поддръжка включваме:

 • Поливане на интериорните растения
 • Пулверизиране и почистване на листата на стайните растения
 • Контрол и прилагане на препарати против вредители

Подрязване и оформяне, почистване на растенията, пресаждане на интериорните растения в саксии

Торене с подходящи препарати според вида на растенията

Вижте нашите услиги за интериорно озеленяване

интериорно озеленяване

Обадете ни се за консултация

 

(359) 895 035 570

office@greenartbg.com

София, бул. Сливница 212 в

Изберете професионална фирма за озеленяване

В Грийн Арт никога не правим компромис с качествения краен продукт – вашето удовлетворение от красивата градина. Използваме само най-модерна техника и методи в озеленяването на градини и дворове

Нашите ландшафтни архитекти и градинари с богат опит както с големи и корпоративни зелени площи, така и с частни градини ще се погрижат за вашата зелена площ. Уверете се в това и ни се обадете за оглед още сега!

Това, което ни различава от другите фирми за озеленяване в София е нестандартния и креативен подход към всеки проект за озеленяване.  Целият ни екип се стреми да бъде винаги в крак с новите тенденции.