Поддръжка на зелени площи2019-01-29T16:59:56+00:00

ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ, ГРАДИНИ И ДВОРОВЕ

Грийн Арт предлага абонаменти за поддръжка на зелени площи, дворове и градини. Независимо дали става въпрос за поддръжка на частни дворове, офиси, затворени комплекси, хотели или заведения, нашите обучени градинари ще се заемат с така необходимата грижа за зелените площи. Разполагаме с най-добрата техника, за да може вашият двор винаги да изглежда безупречно. Нашите абонаментни планове са на атрактивни цени за поддръжка на градини и си струват да бъдат разгледани. Поддръжката на зелени площи е също толкова важно колкото и качественото озеленяване, за това грижата за тревни площи и декоративни дървета и храсти не трябва да бъде подценяванана. Разполагаме с добре обучени градинари за поддръжка на зелени площи, интериорно озеленяване, саксийни растения, покривно озеленяване, озеленени тераси и балкони. Доверете се на професионална фирма за озеленяване за косенето на трева, оформянето на храстите и живите плетове, както и всички други грижи необходими за безупречния вид на вашата градина.

Свържете се с нас за оглед още сега, за да изготвим индивидуална и атрактивна цена за поддръжка на вашите зелени площи

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА
поддръжка на зелени площискален кът

КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ АКО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

АТРАКТИВНИ ЦЕНИ ЗА АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ДВОРОВЕ И ГРАДИНИ

Нашите абонаментни планове за поддръжка на зелени площи включват комплексни услуги, които включват всички необходими дейности и мероприятия, за да може градината и тревните площи да изглеждат безупречно. Поддръжката на зелени площи е също толкова важна колкото и качественото изграждане. Това е един динамичен процес, чрез който вашата градина постоянно се променя под качествения контрол и грижи на нашите екипи.

Запознайте се с нашите абонаментни планове. Потърсете ни за оглед, за да можем да изготвим най-доброто ценово предложение за поддръжка на вашата зелена площ.

абонаментни планове за поддръжка на зелени площи

Оформяне на храсти и живи плетове

За да могат вашите декоративни храсти и дървета да изглеждат винаги млади и да се развиват добре е важно качественото им подрязване. Оформяне на храстите и живите плетове се прави според вида на растенията. Качествена поддръжка на градината включва познаването на различните срокове за оформяне на храсти и живи плетове. Освен резитба, за да изглежат добре декоративните храсти трябва да получават и следните допълнителни грижи:

  • Оформяща резитба на храсти и дървета

  • Окопаване, кантиране и плевене на декоративните храсти и дървета

  • Контрол и пръскане против вредители

  • Торене с подходящи препарати според вида на храстите

поддръжка на зелени площи симеоново

Грижа за интериорни растения

интериорно озеленяване

Поддържане на интериорно озеленяване е свързано с познаването на разнообразните стайни растения. Грийн Арт извършва услуги по поддръжка на интериорно озеленяване в офиси, бизнес сгради, банки, хотели и зимни градини. В нашите абонаментни планове за поддръжка включваме:

  • Поливане на интериорните растения

  • Пулверизиране и почистване на листата на стайните растения

  • Контрол и прилагане на препарати против вредители

  • Подрязване и оформяне, почистване на растенията, пресаждане на интериорните растения в саксии

  • Торене с подходящи препарати според вида на растенията

Вижте нашите услиги за интериорно озеленяване