ОЗЕЛЕНЯВАНЕ СОФИЯ

Озеленяване на частни дворове и обществени обекти

 

озеленяване на градината

Грийн Арте фирма за озеленяване в София, която ви предлага качествени решения за озеленяване на дворове и градини. Стремим се да предлагаме затворен цикъл на озеленяване на нашите клиенти. Можете да разчитате на нас от изграждане на поливни системи, озеленяване на градината, доозеленяване на зелен покрив ивертикално озеленяване.

НАШИЯТ НАЧИН НА РАБОТА

Планираме вашите желания

Планираме вашите желания. Ако е необходимо създаваме проект за озеленяване.

Обсъждаме вашия бюджет

На база среща и оглед създаваме специална цена за озеленяване на вашата градина или двор

Ние ще се погрижим за озеленяването в рамките на одобрения от вас бюджет

Мечтаната градина става реалност

Стремим се да изграждаме всичките наши проекти с най-новите технологии в модерното озеленяване. Ние постоянно развиваме уменията си и търсим нови и различни продукти, които да са по-конкурентни и качествени, от това което масово можете да намерите на пазара. Независимо дали става въпрос за озеленяване на малък двор, частен двор или по-голяма градина, ние подхождаме винаги с индивидуален подход.

озеленяване на обществени обекти
озеленяване частен двор

Вкарване на хумусна почва за озеленяване

За да могат да се развиват добре декоративните дървета и храсти и да имате красива маслено зелена трева доставката на хубава и плодородна хумусна почва е задължително. Насипване на хумусна почва е част от озеленяването на нови частни дворове и градини. Подготовката на терена с хумусна почва включва:

  • механизирано вкарване на хумус
  • грубо разстилане на почвата
  • грубо заравняване на хумуса
  • фино заравняване на плодородната почвата

Изграждане на Поливна Система

Водата е от първостепенна необходимост за всяка градина! Ако искате да имате хубава трева и здрави и красиви дървета и храсти е задължително изграждането на поливна система.

Грийн Арт предлага изграждане на капково напояване, както и изграждане на система от разпръсквачи за напояване на тревните площи.

Инвестицията за една красива градина и качествено озеленяване понякога не е малка. Направата на поливна система е интелигентното решение за вашата градина, което ще помогне направеното озеленяване винаги да иглежда добре.

поддръжка на поливни системи

Затревяване с тревно семе

Без никакво съмнение затревяване си остава най-популярният начин за засяване на трева. „Грийн Арт“ работи само с професионални тревни смески. Те се подбират според вида на градините за озеленяване, климатичните условия, начина на поливане и количеството вода, което ще получава. При нас може да се възползвате от:

  • ръчно затревяване
  • машинно затревяване
  • хидропосев

Можете да се възползвате от нашата услуга за озеленяване на тревни площи на цена от 4,50 лв/кв.м /без ДДС/

 

Затревяване с тревен чим

Един изключително бърз начин да получите красива градина. Това са готови затревени парчета – чимове, които се инсталират на предварително добре заравнения и подготвен за озеленяване терен. Много важен момент преди полагането на тревния чим е подбора на подходящия тип и вид чим според вида на поливане, климатичните и почвени условия. Вече има тревни чимове, които издържат на поливане и със солена вода. Важно е да знаете, че изберете ли тревен чим трябва да осигурите регулярно поливане с много вода!

Можете да се възползвате от нашата услуга за озеленяване с тревен чим на цена от 14,50 лв/кв.м /без ДДС/

 

 

Ако все още се двоумите дали да изберете затревяване с тревно семе или чим, може би ще ви е интересно да прочетете нашата статия „Кое е по-добре за вашия двор – озеленяване с тревени чимове или тревно семе?“

 

затревяване с тревно семе

Засаждане и доставка на декоративни дървета и храсти

Независимо дали става въпрос за засаждане на едроразмерна растителност или декоративни храсти, може да разчитате на разнообразие от декоративни дървета и храсти , с които работим. Държим изключително много на качествената растителност, нашите доставчици са водещи производители на декоративна растителност в България.

Обадете ни се за консултация

 

(359) 895 035 570

office@greenartbg.com

София, бул. Сливница 212 в

Изберете професионална фирма за озеленяване

В Грийн Арт никога не правим компромис с качествения краен продукт – вашето удовлетворение от красивата градина. Използваме само най-модерна техника и методи в озеленяването на градини и дворове

Нашите ландшафтни архитекти и градинари с богат опит както с големи и корпоративни зелени площи, така и с частни градини ще се погрижат за вашата зелена площ. Уверете се в това и ни се обадете за оглед още сега!

Това, което ни различава от другите фирми за озеленяване в София е нестандартния и креативен подход към всеки проект за озеленяване.  Целият ни екип се стреми да бъде винаги в крак с новите тенденции.