ЗА НАС

Грийн Арт фирма за озеленяване София

 

озеленяване на Фантастико

Грийн Арт – озеленяване, поддръжка на зелени площи и изграждане на изкуствени езера и водопади

Грийн Арт България е специализирана фирма за озеленяване в София с фокус към услугите в сферата на озеленяването и ландшафтното проектиране. Стремим се да предоставяме на клиентите си затворен цикъл на услугите ни за озеленяване. Отличаваме се с иновативни идеи и модерен дизайн в сферата на озеленяването.

Изберете нас защото подхождаме винаги с особено внимание към стила и визията на нашиите клиенти! Независимо дали става въпрос за озеленяване на частен двор, офис сграда или специализирано озеленяване – покривни или вертикални градини, можете да има сте сигурни, че нашите специалисти ще сбъднат качествено всеки проект.

озеленяване частен двор
озеленяване банкя
интериорно озеленяване
озеленяване мало бучино

Обадете ни се за консултация

 

(359) 895 035 570

office@greenartbg.com

София, бул. Сливница 212 в

Изберете професионална фирма за озеленяване

В Грийн Арт никога не правим компромис с качествения краен продукт – вашето удовлетворение от красивата градина. Използваме само най-модерна техника и методи в озеленяването на градини и дворове

Нашите ландшафтни архитекти и градинари с богат опит както с големи и корпоративни зелени площи, така и с частни градини ще се погрижат за вашата зелена площ. Уверете се в това и ни се обадете за оглед още сега!

Това, което ни различава от другите фирми за озеленяване в София е нестандартния и креативен подход към всеки проект за озеленяване.  Целият ни екип се стреми да бъде винаги в крак с новите тенденции.