ЗА НАС

Грийн Арт – озеленяване, поддръжка на зелени площи и изграждане на изкуствени езера и водопади

Грийн Арт България е специализирана фирма за озеленяване в София с фокус към услугите в сферата на озеленяването и ландшафтното проектиране. Стремим се да предоставяме на клиентите си затворен цикъл на услугите ни за озеленяване. Някои от най-главните услуги, с които можем да сбъднем мечтаното зелено пространство за вас са:

Изберете нас защото подхождаме винаги с особено внимание към стила и визията на нашиите клиенти! Независимо дали става въпрос за озеленяване на частен двор, офис сграда или специализирано озеленяване – покривни или вертикални градини, можете да има сте сигурни, че нашите специалисти ще сбъднат качествено всеки проект.

НАШИЯТ ЕКИП

„Мария Стефанова“ – Управляващ Партньор“

Мария е завършила ландшафтна архитектура с професионален опит в проектиране на градини и озеленяване над 7 години. През този период тя е била ръководител и част от екипа проектирал и изградил едни от най-големите обекти /търговски центрове, офис сгради и инфраструктури обекти/ в София и България. Интересът й към по-нестандартни и модерни проекти определя и фокуса на „Грийн Арт” към покривни градини и вертикално озеленяване – водещи тенденции в съвременното озеленяване.

Никос Чочос“ – Управляващ Партньор“

Никос е професионалист с изключително богат опит в сферата на озеленяването. През годините той е бил технически ръководител на множество значими и сложни за изпълнение обекти /рекултивация на свлачищни и замърсени зони, укрепване на скатове/, както и отговорник за тежката механизация при реализирането на различни проекти за озеленяване.
Неговият уникален нюх и въображение може да сбъдне и най-сложният проект. Негова специалност са изкуствените езера и водопади, както и озеленяването на скални кътове.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПОСЛЕДНИТЕ НИ ОБЕКТИ

Изпратете ни запитване още сега, за да подготвим вашата индивидуална оферта. Нашите специалисти ще се свържат с вас за уточняване на детайлите по запитването или за насрочване на среща за оглед.