ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

ИЗГРАЖДАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ПОЛИВНИ СИСТЕМИ СОФИЯ

Капково напояване за вашата градина и автоматизирани поливни системи

Ако тепърва ви предстои озеленяване на двора, задължително се замислете за изграждане на поливна система. В днешно време с намаляващите водни ресурси, интелигентното използване на водата става все по-наложително. Изграждането на поливни системи може да намали в пъти количествата на използваната вода в зелените площи. Това е една необходима дългосрочна инвестиция за вашето зелено пространство, която със сигурност ще се изплати многократно през годините. Заложете изграждане на автоматизирана напоителна система още при проектиране на озеленяването.

С еднакво значение за ефективността и икономичността на автоматизираните поливни системите е както правилното проектиране и изграждане, така и адекватната им поддръжка. Красива градина без напоителна система не може да съществува. Ако желаете да имате хубав тревен килим и здрави растения, свържете с нашия екип за изграждане на поливна система за райграс.

Изграждане на автоматизирани поливни системи

Първата стъпка преди изграждането на поливни системи е качественото проектиране и изчисляване на параметрите за напояване. Работим с едни от водещите проектанти на напоителни системи, които правилно ще изчислят и проектират вида на разпръсквачите за вашата трева. С тяхна помощ не трябва да се притеснявате за безпроблемната работа на системата. В проектирането и изграждането на нашите системи влагаме нашия дългогодишен опит в озеленяването. Взимаме в предвид типа на почвата, специфичните климатичните условия на вашата зелена площ и индивидуалните изисквания от напояване на типа тревна смес и декоративна растителност, която ще присъства във вашия ландшафт.

Като професионалисти ние сме придобили опита и познаваме продуктовите предимства на всички артикули за напояване на нашия пазар /Hunter Industries, Toro, Gardena, Netafim/.  Тясно сме се специализирали и при изграждане на наши обекти използваме продуктите на „Rain Bird“.  Една от водещите световни марки, лидер в продуктите за напоителни системи.

Защо трябва да изберете нас:

взимаме в предвид вашите строго индивидуални условия на обекта – водната потребност на тревните площи, денивелацията на терена, ослънчаването или засенчването

винаги осигуряваме максимално водно покритие от радиус до радиус на разпръсквачите

изграждаме поливни системи, които са сметнати в съответствие с конкретния водоизточник и изисквания за вода на озеленяването

Поддръжка на автоматизирани поливни системи

След изграждане на поливна система или капково напояване, те имат нужда и от правилна грижа за тях. Обикновено предлагаме тази услуга за поддръжка на поливни системи в комбинация с услугите ни за поддръжка на зелени площи. Може да разгледате нашите абонаментни планове за поддръжка на градини, като според вашите нужди ще добавим и поддръжка на автоматизирани поливни системи.

Нашите специалисти ще ви помогнат със създаването на подходящ поливен график за вашата поливна система и ще съблюдават коректното й функциониране. С подходяща поддръжка и правилна експлоатация може да удължите многократно живота на вашата поливна система, а зелените пространства ще изглеждат безупречно.

Какво ще получите ако изберете да работим заедно

Проверка и настройка на разпръсквачи и дюзи

Почистване на филтри и клапани

Изготвяне на поливен график, настройка на поливните времена

Зазимяване на поливните системи преди зимния сезон – изключително важно за правилното и безпроблемно функциониране на вашата система за следващия активен сезон

Стартиране на поливната система в началото на активния сезон

Подмяна на дефектирали части и отстраняване на аварии

Изпратете ни запитване още сега, за да подготвим вашата индивидуална оферта. Нашите специалисти ще се свържат с вас за уточняване на детайлите по запитването или за насрочване на среща за оглед.