ЛАНДШАФТНО ПРОЕКТИРАНЕ

ДИЗАЙН И ПРОЕКТИ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ДВОРОВЕ

 

Проекти за озеленяване на дворове и градини

Грийн Арт изготвя професионални и креативни проекти за озеленяване на дворове и градини и ще ви помогнем и с най-сложния ландшафтен дизайн,  за да сбъдне вашите мечти. Всички наши проекти за озеленяване целят да превъплътят желанията на клиента в реалност. Оставете проектирането на градини в ръцете на нашите ландшафтни архитекти. Качественият проект за озеленяване е също толкова важен, колкото и самото озеленяване. За това потърсете професионално мнение още сега и ни се обадете! Вижте нашето портфолио, за да се уверите в нашия професионален подход към ландшафтния дизайн и проектиране на градини. Можете да разчитате на нашите проектанти както за изготвяне на цялостна документация по част Паркоустройство и Благоустройство, така и за изготвяне на 3D проекти и визуализации.

проект за озеленяване на двор

Как протича процесът по изготвяне на проект за озеленяване

НАШИЯТ НАЧИН НА РАБОТА

Първоначална Консултация

Процесът на създаване на концепция за ландшафтен дизайн започва с първата ни среща. Определяме обхвата на проекта за озеленяване. След първата среща предоставяме оферта за проектиране на градини, която ясно определя вида на проектите за озеленяване необходими за сбъдване на желания зелен оазис.

Оглед на място и обсъждане на идеите

Наш ландшафтен архитект ще дойде на място, за да обсъдим какво си представяте в проекта за озеленяване и да направи оценка на реалната ситуация, за да изготвим за вас креативен ландшафтен проект

Създаваме концепция

Създаваме цялостна концепция и подбираме стила на градината, за да създадем за вас уникален проект за озеленяване, който да сбъднем заедно!

Изготвяне на цялостен ландшафтен проект

Създаваме професионален ландшафтен проект, който е съобразен с вашите желания и визия за градината и наличните климат и почвени условия

Изготвяме строго индивидуална оферта за проект за озеленяване съобразена с  размера и обхвата на зелената площ. Подбираме какъв пакет документация ви е необходима и съставяме ценово предложение. Базовият пакет проектна документация включва:

  • Ситуация – показва актуалния терен преди започване на озеленяване
  • Идейно-Дендрологичен проект – Скица в план на нашите идеи за озеленяване на вашата градина, обозначават се местата за засаждане на декоративнте дървета храсти и цветя и техния точен вид.  Обсъждаме местата на всички други бъдещи декоративни архитектурни елементи в градината – беседки, пейки, водни елементи
  • Посадъчна схема – част от проектирането на градини, където се обозначава точното място и бройки на декоративната растителност
  • Обяснителна записка и окрупнени количества за озеленяване

проект за озеленяване на двор
проект озеленяване

Фази на ландшафтния проект за озеленяване

Ако ви е необходима допълнителна проектна документация по част „Паркоустройство и Благоустройство“ за издаване на разрешение за строеж, можм да подготвим за вас цялостна документация. Разработваме проекти за озеленяване във всички фази на проектирането:

  • Идеен Проект
  • Работен Проект
  • Технически Проект

Изготавяме и фитосанитарни оценки и декларации за отсъствие на растителност.

След изясняване на всички подробности по проекта за озеленяване ще ви предоставим детайлна цена за озеленяване. Можете да се възползвате от нашия екип „озеленяване на градини и дворове“, който ще направи реалност всеки проект за озеленяване.

Убедени сме, че доброто ландшафтно проектиране и изпълнение са тясно свързани със съвместната работа с нашите клиенти и техните желания и въображение! Нямаме търпение да станете част от дългия ни списък с доволни клиенти!

Обадете ни се за консултация

 

(359) 895 035 570

office@greenartbg.com

София, бул. Сливница 212 в

Изберете професионална фирма за озеленяване

В Грийн Арт никога не правим компромис с качествения краен продукт – вашето удовлетворение от красивата градина. Използваме само най-модерна техника и методи в озеленяването на градини и дворове

Нашите ландшафтни архитекти и градинари с богат опит както с големи и корпоративни зелени площи, така и с частни градини ще се погрижат за вашата зелена площ. Уверете се в това и ни се обадете за оглед още сега!

Това, което ни различава от другите фирми за озеленяване в София е нестандартния и креативен подход към всеки проект за озеленяване.  Целият ни екип се стреми да бъде винаги в крак с новите тенденции.